Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ،حسین زینلی در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و نهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد در با اشاره به توسعه صنعت گیاهان دارویی طی سالهای اخیر گفت: در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به طور متوسط سالانه ۲۰ هزار هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم اینک سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن گیاهان دارویی تولید، ۵۰۰ میلیون دلار گیاهان دارویی به خارج از کشور صادر و ۳۵۰ هزار تن از گیاهان دارویی در چرخه صنعت فرآوری می شود که نمونه آن تولید انواع دمنوش، شربتها و محصولات زعفرانی است.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی به اهمیت بسته بندی گیاهان دارویی برای جذب بازارهای بیشتری در خارج از کشور گفت: نوع بسته بندی و فاخر بودن آن نقش مهمی در فروش محصول دارد که ارزش چند برابری به آن داده و زمینه فروش آن را بیشتر می کند.
زینلی اظهار امیدواری کرد که با ارتقای سطح کیفی در بسته بندیهای مربوط به گیاهان دارویی، ذائقه ها تغییر یافته و سطح سلامت جامعه ارتقا پیدا کرده و کشورهای مختلف به گیاهان دارویی ایران وابسته شوند.
وی ساده انگاری در بسته بندی گیاهان دارویی را از مشکلات این صنعت برشمرد و گفت: بسته بندی مطلوب می تواند مانع از فاسد شدن محصول شود، در دنیا روشهای متعددی برای انواع بسته بندی و حفظ سلامت محصول وجود دارد که باید تلاش کرد با بهره گیری از دانش جدید در ایجاد بسته بندیهای پیشرفته، بتوان مشتری بیشتری جذب کرده و کیفیت محصولات را ارتقا داد.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، برپایی نمایشگاه های چاپ و بسته بندی و صنایع غذایی را در فرهنگ سازی برای استفاده از بسته بندی های مختلف در تولیدات، جلب بیشتر اعتماد مردم و ارتقای سرانه مصرف غذاهای سالم و گیاهان دارویی توسط آنان، آشنایی سرمایه گذاران با فناوریهای جدید بسته بندی و ماشین آلات تولید بسیار موثر دانست.
زینلی با اشاره به مشکلات مربوط به فرمولاسیون و سورتینگ در حوزه گیاهان دارویی گفت: برپایی نمایشگاه مربوط به صنایع غذایی می تواند اطلاعات جدیدی در خصوص ترکیبات گیاهان دارویی و فناوریهای جدید در این زمینه را به علاقه مندان ارائه کند.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین اتصال نمایشگاه بین المللی مشهد به سامانه هوشمند برای بهره گیری مجازی علاقه مندان به نمایشگاه های مختلف را مورد تاکید قرار داد.
بیست و یکمین نمایشگاه صنایع غذایی و یازدهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است.


  



منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گیاهان دارویی تولید جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان