Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: شیوع کرونا باعث شد که بیشتر مردم به اهمیت گیاهان دارویی و شناخت انواع و کاربرد آنها پی ببرند و گیاهان دارویی بیشتری مصرف کنند و علاوه بر غذا، حفظ سلامت خود را نیز در اولویت قرار دهند.

به گزارش ایرنا؛ حسین زینلی پنجشنبه شب در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و نهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد در جمع خبرنگاران با اشاره به توسعه صنعت گیاهان دارویی طی سالهای اخیر گفت: در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به طور متوسط سالانه ۲۰ هزار هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم اینک سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن گیاهان دارویی تولید، ۵۰۰ میلیون دلار گیاهان دارویی به خارج از کشور صادر و ۳۵۰ هزار تن از گیاهان دارویی در چرخه صنعت فرآوری می شود که نمونه آن تولید انواع دمنوش، شربتها و محصولات زعفرانی است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به اهمیت بسته بندی گیاهان دارویی برای جذب بازارهای بیشتری در خارج از کشور گفت: نوع بسته بندی و فاخر بودن آن نقش مهمی در فروش محصول دارد که ارزش چند برابری به آن داده و زمینه فروش آن را بیشتر می کند.

زینلی اظهار امیدواری کرد که با ارتقای سطح کیفی در بسته بندیهای مربوط به گیاهان دارویی، ذائقه ها تغییر یافته و سطح سلامت جامعه ارتقا پیدا کرده و کشورهای مختلف به گیاهان دارویی ایران وابسته شوند.

وی ساده انگاری در بسته بندی گیاهان دارویی را از مشکلات این صنعت برشمرد و گفت: بسته بندی مطلوب می تواند مانع از فاسد شدن محصول شود، در دنیا روشهای متعددی برای انواع بسته بندی و حفظ سلامت محصول وجود دارد که باید تلاش کرد با بهره گیری از دانش جدید در ایجاد بسته بندیهای پیشرفته، بتوان مشتری بیشتری جذب کرده و کیفیت محصولات را ارتقا داد.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، برپایی نمایشگاه های چاپ و بسته بندی و صنایع غذایی را در فرهنگ سازی برای استفاده از بسته بندی های مختلف در تولیدات، جلب بیشتر اعتماد مردم و ارتقای سرانه مصرف غذاهای سالم و گیاهان دارویی توسط آنان، آشنایی سرمایه گذاران با فناوریهای جدید بسته بندی و ماشین آلات تولید بسیار موثر دانست.

زینلی با اشاره به مشکلات مربوط به فرمولاسیون و سورتینگ در حوزه گیاهان دارویی گفت: برپایی نمایشگاه مربوط به صنایع غذایی می تواند اطلاعات جدیدی در خصوص ترکیبات گیاهان دارویی و فناوریهای جدید در این زمینه را به علاقه مندان ارائه کند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین اتصال نمایشگاه بین المللی مشهد به سامانه هوشمند برای بهره گیری مجازی علاقه مندان به نمایشگاه های مختلف را مورد تاکید قرار داد.

بیست و یکمین نمایشگاه صنایع غذایی و یازدهمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گیاهان دارویی جهاد کشاورزی صنایع غذایی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب