Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوسالانه جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، امسال پنجمین دوره خود را به دلیل همه گیری شیوع ویروس کووید ۱۹ در سال جاری، برگزار نمی‌کند. ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی هر دوسال به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این رویداد به نوبه خود بزرگ ترین گردهمایی تمام فعالان این حوزه اعم از فناوران، تولید کنندگان، محققان و صادرکنندگان به حساب می‌آید.  

به رغم انجام اقدامات اولیه و برنامه ریزی های صورت گرفته برای برگزاری این رویداد از 8 تا 10 مهرما سال 99 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران، به دلیل شیوع ویروس کووید 19 و شفاف نبودن وضعیت بیماری کرونا در ماه‌های پیش رو، پنجمین دوره این رویداد در سال جاری برگزار نمی شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد با برگزاری همایش‌های مجازی و تقویت ارتباط ساختاری میان مجموعه‌های فناور، شرکت های خلاق و دانش بنیان فعال در حوزه فرآورده های طبیعی و مراکز علمی و دانشگاهی، فقدان این رخداد عظیم را جبران کند.

این رویداد در بخش های داروها و مکمل های طبیعی انسان و دام، صنعت بذر و اندام های تکثیری گیاهان دارویی، تألیفات و نشر آثار مرتبط با گیاهان دارویی و طب سنتی، آموزش و آموزشکده در صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی، شبکه پخش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی (صرفا شرکت های دارای مجوز پخش از وزارت بهداشت)، خدمات طب سنتی، اسانس و عصاره، آرایشی و بهداشتی، عسل، گلاب و عرقیات، غذا، دارو و نوشابه های گیاهی، صنایع، تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین آلات اختصاصی در صنعت گیاهان دارویی،کودهای زیستی و آفت کش های بیولوژیک و دمنوش­ های گیاهی برگزار می شود .

تاریخ برگزاری این رویداد متعاقباً در سایت ستاد اطلاع رسانی خواهد شد. 

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط گیاهان دارویی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گیاهان دارویی گیاهان دارویی گیاهان دارویی و طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان