Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر اهواز گفت: نمایشگاه گل و گیاه اهواز با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده و شهرداری در این زمینه هزینه‌ای را متحمل نشده است. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نمایشگاه گل و گیاه و گیاهان دارویی همزمان با نمایشگاه صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه بیش از 130 غرفه با موضوعات گل و گیاه و گیاهان دارویی از استان‌های خوزستان، تهران ، کرمانشاه ، مرکزی فارس ، اصفهان ، البرز ، یزد ، گیلان ، مازندران ، گلستان ، همدان ، کردستان و خراسان رضوی وجود دارد. یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه در کنار ترویج فرهنگ گیاه‌پروری توسط شهروندان افزایش سرانه فضای سبز و معرفی گیاهان دارویی به شهروندان  است.

سیدناصر موسوی‌نژاد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز  نیز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این نمایشگاه 130 غرفه با موضوع گل و گیاه و 40 غرفه شامل گیاهان دارویی وجود دارد که از این تعداد 10 غرفه به تشکل‌های مردم نهاد محیط زیست داده شد.

نخستین نمایشگاه گل و گیاه در دزفول به روایت تصویرنمایشگاه گل و گیاه و گیاهان دارویی در همدان برپا می‌شودهشتمین نمایشگاه گل و گیاه استان گلستان به روایت تصویر

وی یکی از اهداف و ویژگی‌های نمایشگاه گل و گیاه را مشارکت بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده و شهرداری در این زمینه هزینه‌ای را تحمیل نشده است که می‌توان این اتفاق را زمینه‌ای برای حضور و استفاده از توان بخش خصوصی در کلانشهر اهواز دانست.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز فرآیند دریافت دستورات لازم برای حضور بخش خصوصی را طولانی  دانست و اظهار کرد:  امیدواریم با کوتاه شدن فرآیند مجوزها؛ سرمایه‌گذاران با سهولت بیشتری به امر سرمایه گذاری در کلانشهر اهواز پرداخته و به توسعه این کلانشهر کمک کنند.

به گزارش تسنیم، این نمایشگاه از تاریخ 27 دی لغایت 2 بهمن ماه از ساعت 16 الی 22 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی خوزستان، میزبان عموم شهروندان اهوازی است.

انتهای پیام/ ع

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان