Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی، رویدادی سلامت‌محور است در راستای تحقق اهداف سلامت پایدار؛ برای شکل‌گیری فضایی تعاملی و سازنده میان تمامی اعضای عرصه‌ی سلامت. افراد و گروه‌های مختلف سهیم در آماده‌سازی و عرضه‌ی محصولات و خدمات سلامت گرد هم آمده‌اند تا از دستاوردها و چالش‌های یکدیگر آگاه شوند و با مشورت و مساعدت همدیگر مسیر سلامت را هموار سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی رویدادی سلامت‌محور است که توسط بخش خصوصی و با حمایت معنوی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 30 بهمن تا 2 اسفندماه 1397 در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب تهران، مرکز تجارت جهانی ایران، برگزار می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رویداد می توانید به سایت. monirexpo.com/exb-tramedex مراجعه نموده و یا با دبیرخانه نمایشگاه به شماره 44673010-021تماس حاصل فرمایید

اهداف

هدف از برگزاری نمایشگاه طب سنتی، طب جایگزین و داروهای گیاهی ارتقاء سطح دانش عمومی در زمینه‌های شناسایی، بومی‌سازی، کشت، تولید و فراوری، بسته‌بندی، استخراج و صیانت از مواد مؤثر با استفاده از فن‌آوری، تجهیزات و صنایع نوین؛ فرهنگ‌سازی و تغییر سبک زندگی و مصرف صحیح فرآورده‌های سالم در فرایند تولید و توزیع به‌منظور بالابردن سطح سلامت و بهداشت جامعه؛ است.

از دیگر اهداف برگزاری این رویداد می‌توان به معرفی فرصت‌های نوین اشتغال‌زایی و کارآفرینی در بخش تولید و فرآوری صنایع کوچک، متوسط و پیشــرفته با استفاده از طرح‌های دانش بنیان موفق در توسعه متوازن زنجیره علم و ثروت و تأثیر آن در امر توسعه کشور؛ معرفی انواع افزودنی‌های مجاز (طعم دهنده‌ها، رنگ دهنده‌های طبیعی، عرقیات، عطریات، اسانس‌های گیاهی)؛ تعامل و همفکری سازنده بین بخش‌های علمی، تولیدی، اجــرایی و بارزگانی به منظور ترفیع کیفیت تجاری‌سازی و معرفی محصولات نوین تولیدی و استانداردسازی جهت مصارف داخل کشور و صادرات و ورود به بازار جهانی اشاره کرد.

همچنین ترویج فرهنگ تبادل فناوری و بکار گیری دانش روز با استفاده از فضــای مذاکره و تعامل بین فعالان حوزه فناوری بر اساس فن بازار تخصصی و بسترسازی مناسب برای سرمایه‌گذاری بازرگانان داخلی و خارجی؛ ارائه خدمات مشاوره‌های علمی تخصصی برای متقاضیان برگزاری کارهای تخصصی؛ معرفی طرح‌های مربوط به احیاء میراث مکتوب و تاریخی؛ تسریع و گسترش استفاده از داروهای گیاهی، گیاهان دارویی طب جایگــزین و طب سنتی اسلامی در نظام درمانی و سلامت کشور و جامعه جهــانی از دیگر اهداف برگزاری دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی محسوب می‌شود.


دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی به‌منظور جلوگیری کردن از هدر رفتن مواد اولیه به دلیل عدم استفاده صحیح از منابع موجود؛ لزوم فراوری گیاهان دارویی و جلوگیری از خام فروشی؛ ضرورت تبادل افکار و تعامل بین بخشی حوزه‌های علمی، تولیدی، اجرایی، تجاری؛ ایجاد زمینه تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران و بازرگانان داخلی و خارجی برای ورود به این عرصه عدم بهره‌گیری از فناوری و تجهیزات و صنایع نوین در استفاده از گیاهان دارویی برگزار می‌شود.

این رویداد می‌تواند به اهمیت فرهنگ‌سازی و احیای سبک زندگی و تشویق مصرف فراورده‌های سالم؛ نداشتن جایگاه مناسب گیاهان دارویی و داروهای گیاهی و طب جایگزین و طب سنتی اسلامی در نظام درمانی کشور و جامعه جهانی؛ وجود سودجویان در عرصه کاشت، تولید، فراوری و تجارت طب سنتی؛ عدم آگاهی مردم از فواید طب سنتی و داروهای گیاهی در درمان بیماری‌ها؛ ضرورت ارتقاء سطح دانش عمومی در زمینه استفاده از گیاهان دارویی و داروهای گیاهی اشاره کرد.

چشم‌انداز

پیش‌بینی می‌شود دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی موجب گسترش نقش فراورده‌های طبیعی و کالاهای دانش‌بنیان در اقتصاد مقاومتی؛ ایجاد زمینه ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه فعالان عرصه طب سنتی؛ ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری به آینده‌سازان ایران اسلامی باشد.

این رویداد همچنین می‌تواند بر موضوعاتی چون تولید و معرفی داروهای طبیعی برای بیماری‌های خاص؛ دستیابی به محصولات و فراورده‌های طبیعی فناوری بنیان جدید و نوآورانه؛ شکوفایی تجارت و صادرات برای انتقال فن‌آوری در حوزه داروهای گیاهی و گیاهان دارویی؛ تولید و ترویج مصرف محصولات و لوازم بهداشتی و آرایشی طبیعی تاثیرگذار باشد.

محورها

این نمایشگاه در حوزه‌های گیاهان دارویی و داروهای گیاهی؛ طب سنتی ایرانی- اسلامی؛ طب مکمل- جایگزین خواهد بود. حوزه طب سنتی ایرانی- اسلامی با بررسی موضوع‌های سلامتکده ها، مراکز درمانی؛ مراکز آموزشی – انتشارات تخصصی، محتوای آموزشی؛ مراکز علمی و پژوهشی؛ خدمات درمانی (زالو درمانی، حجامت، فصد درمانی – بادکش – گیاه‌خواری) همراه است.


در حوزه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی به موضوعاتی چون تولید (شناسایی گیاهان دارویی، کاشت، داشت، برداشت)، فراوری (آماده‌سازی گیاهان، استخراج، تهیه پودرهای گیاهی)، فراورده‌ها (افزودنی‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، سموم گیاهی، رنگ‌های گیاهی، گیاهان معطر، اسانس‌ها، عصاره‌ها، عرقیات)، داروها (داروهای نوترکیب گیاهی، داروهای طبیعی، وارداتی – دارای انرژی‌های طبیعی)، آرایشی بهداشتی گیاهی، آموزش (مؤسسات، کتب، فیلم‌های آموزشی)، تجهیزات (دستگاه‌های تولید، برداشت، بسته‌بندی، تقطیر، نقل‌وانتقال) پرداخته می‌شود.

حوزه طب مکمل- جایگزین نیز شامل فرآورده‌های طبیعی: مکمل‌های غذایی، مگاویتامین درمانی، گیاه‌درمانی، پروبیوتیکها و رژیم‌های تغذیه ایی؛ سیستم‌های درمان کل‌نگر: هومیوپاتی، آیورودا، طب سنتی چینی- طب سوزنی- طب فشاری، سوجوک، ناتروپاتی؛ اعمال و انواع ماساژها: کایروپراکتیک، استئوپاتی- رفلوکسوتراپی، پولاروتراپی، ماساژ سوئدی؛ روش‌های مبتنی با ارتباط ذهن و بدن: مدیتیشن، تنفس عمیق، هیپنوتراپی، یوگا، تن آرامی‌ها، تایی چی، چی گونگ؛ روش‌های مبتنی بر طب انرژی: بیوفیدبک، بیومغناطیس، کریستال درمانی، نوردرمانی، تماس‌های درمانی، انرژی‌درمانی؛ شفا درمانی: شفای روحی گروه دوستان گرونینگ، شفاگرها، طب معنوی، دعا درمانی؛ روش‌های متفرقه: هنر درمانی، ایریدیولوژی، آپی تراپی، شلات درمانی است.

شرکت کننده‌ها

شرکت‌کنندگان دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی تولیدکنندگان داروهای گیاهی و طبیعی و گیاهان دارویی؛ تولیدکنندگان مواد اولیه و فرآورده‌های گیاهی و طبیعی عرصه سلامت؛ صادرکنندگان داروهای گیاهی و مواد اولیه و فرآورده‌های گیاهی و طبیعی؛ عرضه‌کنندگان داروهای گیاهی و گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی طب جایگزین و مکمل؛ صادرکنندگان گیاهان دارویی؛ پزشکان و درمانگران طب سنتی، طب مکمل و جایگزین؛ تولیدکنندگان و واردکنندگان ملزومات طب مکمل و جایگزین؛ هستند.

دیگر شرکت‌کنندگان این رویداد می‌تواند فعالان حوزه انرژی‌درمانی؛ کارآفرینان عرصه بهداشت و سلامت؛ فعالان حوزه طب سنتی (زالو درمانی، حجامت، فصد درمانی، بادکش درمانی)؛ تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات و صنایع مرتبط؛ نهادها و سازمان‌های دولتی نظام سلامت؛ شرکت‌ها و مؤسسات پژوهشی، تحقیقاتی و دانش‌بنیان عرصه سلامت؛ سلامتکده ها و مراکز درمانی مرتبط؛ فن آوران و نوآوران روش‌های درمانی و تغذیه‌ای طب سنتی و گیاه‌درمانی؛ مؤلفین و ناشران و عرضه‌کنندگان آثار مکتوب عرصه طب سنتی، طب مکمل و جایگزین و داروها و فرآورده‌های طبیعی و گیاهی باشد.

همچنین فعالان عرصه‌ی فرآورده‌های طبیعی و رژیم‌های تغذیه‌ای و مکمل‌های غذایی؛ کلیه فعالین در عرصه طب سنتی، طب مکمل و جایگزین و داروهای گیاهی؛ شرکت‌های چاپ و بسته‌بندی؛ آزمایشگاه‌ها و ارائه دهندگان خدمات تشخیصی درمانی طب سنتی، طب مکمل و جایگزین؛ ارائه‌دهندگان طب درمانگر و کل‌نگر فعالان حوزه روش‌های مبتنی بر ارتباط ذهن و بدن؛ دانشکده‌ها و مراکز علمی مرتبط؛ کلیه فعالین در نظام سلامت می‌توانند از حضور در دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی بهره ببرند.

دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی طب سنتی طب جایگزین و داروهای گیاهی (TRAMEDEX) دومین رویداد سلامت پایدار 30 بهمن تا 2 اسفندماه 1397 در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب تهران، مرکز تجارت جهانی ایران، برگزار می‌شود. شرکت‌هایی که توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری(به عنوان حامی معنوی رویداد) به دبیرخانه نمایشگاه معرفی شوند از تخفیف ویژه برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

169 / 279 داروی گیاهی طب سنتی توسعه علوم فناوری سلامت محور مرکز تجارت جهانی فن آوری صنایع نوین

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: داروی گیاهی طب سنتی توسعه علوم فناوری سلامت محور مرکز تجارت جهانی فن آوری صنایع نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • تفاوت بین بادکش و حجامت + فیلم
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض